Valentínske kuracie medailóniky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 kuracie rezne, 3 lyžičky oleja, 1 lyžicu grilovacieho korenia, 3 lyžice polohrubej múky, 20 ošúpaných mandlí, 20 hrozienok, 2 dl bieleho vína, olej. Omáčka: 150 g majonézy, 100 g kyslej smotany, 50 g ananásu, 50 g čučoriedkového kompótu, soľ, cukor, citrón.

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme a každý rozdelíme asi na 3 kusy. Múku zmiešame s grilovacím korením a mäso v nej obalíme. Opražíme na oleji z oboch strán, pridáme mandle a hrozienka. Tesne pred dokončením podlejeme vínom a povaríme ešte 1 minútu. Porcie mäsa na tanieri prelejeme studenou omáčkou. Omáčka: majonézu, smotanu, ananás a čučoriedkový kompót zmiešame a podľa chuti dochutíme soľou, cukrom a citrónovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 847
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

848

Podobné recepty:
  • Kuracie stehná v kyslej kapuste

    Kuracie stehná v kyslej kapuste

  • Fazuľová nátierka bez váženia

    Fazuľová nátierka bez váženia

  • Zemiaková nátierka s kečupom

    Zemiaková nátierka s kečupom

kuk