Jablkový chren

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 6 až 8 väčších jabĺk, 1 veľký chren (množstvo podľa chuti), 1 až 2 naberačky mäsového vývaru, soľ, cukor, ocot.

Postup

Krok 1

Jablká ošúpeme, zbavíme jadrovníkov a najemno postrúhame. Očistený chren postrúhame a zmiešame s jablkami. Zriedime mäsovým vývarom, ochutíme soľou, cukrom a octom. Podávame mäsu, predovšetkým varenému.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1016
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1017

Podobné recepty:
  • Lečo s kukuricou

    Lečo s kukuricou

  • Pikantná hydinová zmes

    Pikantná hydinová zmes

  • Pstruhy so syrom

    Pstruhy so syrom

kuk