Papriková horčica

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg červenej papriky, 1 kg paradajok, 1 kg cibule, 500 g horčice, 4 dl oleja, 2 dl octu, cukor, 4 feferóny.

Postup

Krok 1

Papriku, paradajky, feferóny a cibuľu pomelieme mäsovom mlynčeku a dáme variť. Pridáme horčicu, olej, ocot a cukor. Varíme asi 1 hodinu. Potom zmes rozmixujeme, naplníme do pohárov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1059
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1060

Podobné recepty:
  • Karbonátky z ovsených vločiek

    Karbonátky z ovsených vločiek

  • Zemiakové šišky plnené mäsom

    Zemiakové šišky plnené mäsom

  • Fazuľový šalát - sterilizovaný

    Fazuľový šalát - sterilizovaný

kuk