Indický kečup

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg jabĺk, šťavu z červenej repy, ocot, 4 strúčiky cesnaku, soľ, cayenské korenie.

Postup

Krok 1

Jablká upečieme. Po vychladnutí ich očistíme, pokvapkáme šťavou z červenej repy, pridáme ocot, prelisovaný cesnak, soľ, cayenské korenie. Prevaríme a naplníme do pohárov. Sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 853
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

854

Podobné recepty:
  • Restované teľacie mäso

    Restované teľacie mäso

  • Pikantná fazuľová polievka

    Pikantná fazuľová polievka

  • Kuracie stehná so špenátovou prílohou

    Kuracie stehná so špenátovou prílohou

kuk