Horčicové cestoviny s uhorkou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g cestovín, soľ, 1 šalátovú uhorku, 100 g šalotky, 2 strúčiky cesnaku, 100 g prerastenej slaniny, 1 pohár sterilizovaných uhoriek, 1 listový šalát, 2,5 lyžice kremžskej horčice (horčice s chrenom), 1 šľahačkovú smotanu, 1,25 dl uhorkového nálevu, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Uhorku ošúpeme, pozdĺžne prekrojíme, odstránime zrniečka a pokrájame na plátky. Cibule pokrájame na dieliky, cesnak na plátky, slaninu na kocky. Slaninu vyškvaríme, vyberieme a necháme odkvapkať. Šalotku a cesnak opražíme na masti zo slaniny, pridáme uhorky, prikryjeme a na miernom plameni podusíme asi 5 minút. Šalát a sterilizované uhorky pokrájame na menšie kúsky. K udusenej uhorke pridáme, horčicu, smotanu a scedené cestoviny. Pridáme pokrájané sterilizované uhorky, šalát a premiešame. Ochutíme soľou a korením. Podávame tak, že zmes dáme na tanier a posypeme vyškvarenou slaninou. Ozdobíme šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 445
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

446

Podobné recepty:
  • Gebuzina pani Magálovej

    Gebuzina pani Magálovej

  • Farfale s tuniakom a hríbmi

    Farfale s tuniakom a hríbmi

  • Strata

    Strata