Chrenové čevapčiči

2016-04-13
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 30 min.
  • Čas varenia : 30 min.
  • Celkový čas : 60 min.

Popis

Čevapčiči s chrenovou omáčkou už nebudete chciet jesť bez nej.

Ingrediencie

  • 500 g bravčového bôčika
  • 250 g hovädzieho mäsa
  • 1 hlávka cibuľu
  • 1-2 lyžička mletého čierneho korenia
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 2 ks vajcia
  • soľ
  • 3 lyžica postrúhaného chrenu
  • tuk na vyprážanie
  • 0,5 dl oleja
  • 0,5 l mlieka
  • 2 lyžica hladkej múky
  • 2-4 lyžica postrúhaného chrenu
  • soľ
  • ocot
  • štipka cukru

Postup

Krok 1

Bravčové mäso, hovädzie mäso a cibuľu spolu zomelieme, pridáme vajce, soľ, korenie, papriku a chren. Premiešame a podľa potreby zahustíme strúhankou. Z masy formujeme valce, ktoré obalíme v strúhanke a vypražíme na tuku.

Krok 2

Omáčka: Do horúceho oleja dáme múku a opražíme ju. Podlejeme mliekom a povaríme. Ochutíme soľou, octom a cukrom a nakoniec primiešame postrúhaný chren.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 808
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

809

Podobné recepty:
  • Slonie slzy

    Slonie slzy

  • Pečené rebierka podľa Lorraine Pascale

    Pečené rebierka podľa Lorraine Pascale

  • Jablkovo mrkvové raňajky

    Jablkovo mrkvové raňajky

kuk