Osvedčený recept na kečup

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 2 kg paradajok, 250 g papriky, 250 g cibule, 500 g jabĺk, 250 g červenej repy, 1 lyžicu soli, 100 g kryštálového cukru, 5 klinčekov, 8 zrniek čierneho korenia, 3 zrnká nového korenia, 1 celú škoricu, 1 muškátový oriešok, 0,5 dl octu.

Postup

Krok 1

Koreniny vložené do gázy dáme variť spolu s pokrájanými paradajkami, paprikou, cibuľou, jablkami, červenou repou, soľou, cukrom. Keď je všetko rozvarené, pridáme ocot a ešte 20 minút varíme. Koreniny v gáze vyberieme, rozmixujeme, dáme späť. Kečup nalejeme do pohárov a sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 717
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

718

Podobné recepty:
  • Broskyňové trifle

    Broskyňové trifle

  • Rajčiaková polievka s banánmi

    Rajčiaková polievka s banánmi

  • Tekvicové hrianky

    Tekvicové hrianky

kuk