Kapie plnené nivou a orechmi

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 kapie, 200 g syra s modrou plesňou, maslo, 50 g kyslej smotany, 1 lyžičku olív. 1 lyžičku olivového oleja, rozdrvené vlašské orechy, hrozno.

Postup

Krok 1

Omyté kapie pozdĺžne rozkrojíme, vyberieme opatrne semenník, tak aby ostala stopka. Polovicu syra vyšľaháme s maslom a smotanou, druhú polovicu rozdrobíme a ľahko ju vmiešame do zmesi. Polovicu kapie potrieme olivovým olejom, naplníme syrovou zmesou, posypeme orechmi a ozdobíme hroznom. Tento predkrm je výborný studený, ale najmä zapečený v rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 626
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

627

Podobné recepty:
  • Hovädzie mäso na olivách

    Hovädzie mäso na olivách

  • Cézar šalát

    Cézar šalát

  • Náhrada za kečup

    Náhrada za kečup

kuk