Torta s tvarohom a ovocím

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 vajcia, 2 lyžice vody, 4 lyžice práškového cukru, 4 lyžice polohrubej múky, 1 vrecúško kypriaceho prášku. Krém: 250 g tvarohu, 80 g práškového cukru, 125 g masla, 1 vrecúško vanilkového cukru, 0,3 dl rumu, 1 vrecúško tortového želé, ovocie.

Postup

Krok 1

Žĺtky vymiešame s cukrom a vodou. Pridáme múku, v ktorej sme rozmiešali kypriaci prášok. Zľahka primiešame sneh z bielkov. Cesto vylejeme do vymastenej a múkou vysypanej formy a upečieme. Tvaroh dôkladne vymiešame so zmäknutým maslom, pridáme práškový cukor, rum a spracujeme na hladký krém. Krém rovnomerne natrieme na upečený a vychladnutý korpus. Na krém poukladáme ovocie. Želatínu pripravíme podľa návodu a postupne, v tenkých vrstvách, ju nalievame na ovocie. Tortu necháme v chladničke odležať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 476
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

477

Podobné recepty:
  • Olivová nátierka III

    Olivová nátierka III

  • Ríbezľová omáčka

    Ríbezľová omáčka

  • Slané pečivo

    Slané pečivo