Parížska nepečená torta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 140 g piškót, 125 g kakaa, svetlú želatínu, 250 g masla, 150 g práškového cukru, 4 žĺtka, šľahačku na ozdobenie.

Postup

Krok 1

Vo vode rozmiešame kakao a privedieme do varu. Necháme vychladnúť. Maslo vymiešame so žĺtkami. 1/3 krému odložíme a dve tretiny zmiešame s kakaovou vodou, do ktorej sme primiešali želatínu. Polovicu kakaovej hmoty dáme do tortovej formy a vtláčame do nej piškóty. Navrstvíme svetlý krém a opäť vtláčame piškóty. Postup opakujeme so zvyšným kakaovým krémom. Hotové necháme odležať do nasledujúceho dňa. Ozdobíme šľahačkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 938
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

939

Podobné recepty:
  • Mrkva zapečená s tvarohom

    Mrkva zapečená s tvarohom

  • Zemiakové cesto na knedle

    Zemiakové cesto na knedle

  • Koláčiky s olivami

    Koláčiky s olivami

kuk