Baranina marinovaná v kapustnej šťave

2015-12-02

Popis

Tip ako odstrániť z baranieho mäsa jeho charakteristickú vôňu. Určite vyskúšajte marinádu z kapustnej šťavy.

Ingrediencie

  • kapustnú šťavu
  • baranie mäso

Postup

Krok 1

Z mäsa odstránime loj a namočíme do šťavy z kyslej kapusty na dva až tri dni. Mäso potom prešpikujeme a upečieme. Týmto spôsobom odstránime z mäsa charakteristickú vôňu.

Krok 2

Mäso tým získa aj iné zafarbenie, bude svetlej farby.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1009
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1010

Podobné recepty:
  • Korenený paradajkový pretlak

    Korenený paradajkový pretlak

  • Dusený banán

    Dusený banán

  • Mleté mäso ukryté v kaprovi

    Mleté mäso ukryté v kaprovi

kuk