Veľkonočná plnka II

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 10 rožkov, 10 až 15 vajec, 5 strúčikov cesnaku, soľ, majorán, mleté čierne korenie, 0,5 kg údeného mäsa, 250 g vareného bravčového mäsa, minimálne 3 lyžice mladej žihľavy, 2 až 3 lyžice petržlenovej vňate.

Postup

Krok 1

Rožky pokrájame na kocky, namočíme do vody (alebo do vývaru). Vyšľaháme vajcia, pridáme majorán a čierne korenie, pokladieme na vymastený a strúhankou posypaný hlboký pekáč, vyplníme vareným údeným mäsom, sparenou pokrájanou žihľavou a petržlenovou vňaťou. Môžeme pridať aj sušené, namočené hríby, alebo čerstvé šampiňóny. Upečieme v rúre do chrumkava.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 543
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

544

Podobné recepty:
  • Datlovo mäsová torta

    Datlovo mäsová torta

  • Držky na lyonský spôsob

    Držky na lyonský spôsob

  • Bravčové vrabce

    Bravčové vrabce

kuk