Pečená cibuľa

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 6 väčších červených cibúľ, 1 lyžičku tymianu, 6 hrudiek masla, morskú soľ.

Postup

Krok 1

Cibuľu ošúpeme, spodnú časť zrežeme, aby dokázali na pekáči stáť. V hornej časti urobíme do kríža dva zárezy (asi do polovice cibule). Tymian rozdrvíme v mažiari so soľou a zmes natlačíme do zárezov cibuli. Navrch dáme malú hrudku masla. Takto pripravené cibule poukladáme do pekáča, na vrstvu morskej soli. Zapečieme 30 minút v rúre vyhriatej na 200 stupňov Celzia. Cibule môžeme poukladať aj k pečenému mäsu, 30 minút pred jeho dopečením.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1325
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1326

Podobné recepty:
  • Gaštanový kompót

    Gaštanový kompót

  • Vanilkové tyčinky

    Vanilkové tyčinky

  • Aliotta

    Aliotta

kuk