Bravčové mäso s ananásom

2015-12-15

Ingrediencie

  • 400 g bravčového mäsa zo stehna
  • trochu soľ
  • 1 lyžička Solamylu
  • 3 lyžica oleja
  • 100 g ananásového kompótu
  • 50 g mandlí
  • 4 lyžica dezertného červeného vína
  • trochu cukor
  • trochu Glutasol
  • 1 lyžica zelenej petržlenovej vňate posekanej nadrobno.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na malé kocky, osolíme, premiešame s rozmočeným Solamylom a opražíme v rozohriatom oleji do zlata. Potom pridáme ananásový kompót pokrájaný na malé kocky a olúpané opražené posekané mandle, pokvapkáme vínom a udusíme do mäkka. Nakoniec posypeme trochou cukru a dochutíme Glutasolom. Podávame so zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 971
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

972

Podobné recepty:
  • Rozmarínové mäsko

    Rozmarínové mäsko

  • Gazdinkin rezeň

    Gazdinkin rezeň

  • Lasagne a la Elen

    Lasagne a la Elen