Zemiaky á la Vernerie

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Zemiaky, špekáčiky, slaninu, kapary, citrónovú kôru, sardelovú pastu.

Postup

Krok 1

Neošúpané zemiaky prekrojíme na polovice. Do každej polovice urobíme, zo strany rezy, jamku, do ktorej vložíme kúsok špekáčika, kúsok slaniny, 2 kapary, rezanec citrónovej kôry, hrášok sardelovej pasty. Polovice k sebe priložíme, stiahneme drôtikom a zahrabeme ich do pahreby.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 699
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

700

Podobné recepty:
  • Bravčové vrabce s chlpatými knedľami

    Bravčové vrabce s chlpatými knedľami

  • Srnčie ragú

    Srnčie ragú

  • Zeleninová nátierka

    Zeleninová nátierka

kuk