Jahňacie mäso na brusniciach

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Vykostené jahňacie mäso nakrájané na malé kúsky, sladkú smotanu, brusnice, soľ, cukor, hladkú múku, olej.

Postup

Krok 1

Jahňacie mäso opražíme na malom množstve oleja, podlejeme vodou a necháme dusiť. Keď je mäso takmer mäkké, zahustíme omáčku hladkou múkou a necháme povariť. Potom pridáme sladkú smotanu a zavárané brusnice. Dochutíme soľou, poprípade cukrom. Ako prílohu podávame domácu knedľu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 920
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

921

Podobné recepty:
  • Vegetariánske závitky

    Vegetariánske závitky

  • Punčová káva

    Punčová káva

  • Zapekané artičoky

    Zapekané artičoky

kuk