Rizoto zo zvyškov mäsa

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Pečené mäso alebo pečené kurča, 2 hrnčeky guľatej ryže, 2 hrnčeky teplej vody, 2 hrnčeky horúceho bujónu (alebo slepačieho vývaru), vrecúško mrazenej mrkvy s hráškom, 1 lyžicu oleja z opraženej cibule, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, mletú červenú papriku.

Postup

Krok 1

Do misy na pečenie dáme najemno nakrájané mäso aj s výpekom. Mäso zasypeme ryžou, zalejeme teplou vodou, horúcim bujónom, alebo slepačím vývarom, pridáme mrazenú mrkvu s hráškom, olej z opraženej cibule, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, štipku mletej červenej papriky. Zamiešame a vložíme do vyhriatej rúry. 15 minút po zovretí je rizoto hotové.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1502
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1503

Podobné recepty:
  • Paprikový šalát II

    Paprikový šalát II

  • Kuracie prsia s avokádom

    Kuracie prsia s avokádom

  • Tvarohové šišky

    Tvarohové šišky

kuk