Smotanová ryža s bylinkami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g ryže, 2,5 dl kyslej smotany, zväzok kôpru a petržlenovej vňate, 20 g kapár, soľ.

Postup

Krok 1

Ryžu uvaríme a tesne pred podávaním do nej pridáme 1/4 l kyslej smotany, do ktorej sme predtým vmiešali najemno rozsekaný zväzok kôpru a petržlenovej vňate a kapary. Podľa chuti osolíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1094
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1095

Podobné recepty:
  • Sójové krokety

    Sójové krokety

  • Cestoviny s rajčiakmi

    Cestoviny s rajčiakmi

  • Sekaná pečienka z kelom

    Sekaná pečienka z kelom

kuk