Pikantná šošovica

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g šošovice, 1 lyžicu kapár, 2 lyžice posekanej sterilizovanej uhorky, cibuľu, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate, 6 lyžíc masti, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Uvarenú šošovicu scedíme. Masť zahrejeme, pridáme šošovicu, posekané kapary, uhorky cibuľu, petržlenovú vňať soľ, mleté čierne korenie. Krátko podusíme. Podávame s pečenou klobásou a slaninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 783
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

784

Podobné recepty:
  • Týždňová diéta modeliek

    Týždňová diéta modeliek

  • Karfiol na milánsky spôsob

    Karfiol na milánsky spôsob

  • Lístkové slané košíčky

    Lístkové slané košíčky

kuk