Hydinové mäso s bielou kapustou a lečom

2005-05-21

Ingrediencie

  • 4 kuracie prsia, polovicu malej hlávky bielej kapusty, 1 menšiu cibuľu, 3 lyžice zaváraného leča, pikantný kečup, olej, soľ.

Postup

Krok 1

Kuracie prsia pokrájame na menšie kocky a osmažíme ich na oleji. Mäso vyberieme, na oleji osmažíme pokrájanú cibuľu do sklovita. Pridáme na kocky pokrájanú bielu kapustu a spolu, krátko osmažíme. Zalejeme malým množstvom vody a prikryté dusíme asi 10 minút. Pridáme mäso, lečo a podľa chuti pikantný kečup. Osolíme a ešte asi 10 až 15 minút varíme. Podávame s ryžou a hranolčekmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 453
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

454

Podobné recepty:
  • Kačacie prsia na zázvore

    Kačacie prsia na zázvore

  • Kuracie prsia na mrazenej zelenine

    Kuracie prsia na mrazenej zelenine

  • Kuracie prsia s cesnakom a syrom

    Kuracie prsia s cesnakom a syrom

kuk