Nepečený srnčí chrbát

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 250 g tuku na pečenie (alebo maslo), 3 vajcia, 200 g práškového cukru, 3 lyžice kakaa, 2 želé cukríky, 4 plnené kakaové oblátky (napr. horalky), hrozienka, 100 g posekaných orechov.

Postup

Krok 1

Cukríky a oblátky pokrájame. Tuk a vajcia miešame nad parou, pridáme kakao, posekané cukríky a oblátky, hrozienka, posekané orechy. Formu (srnčí chrbát) vyložíme mastným papierom. Hmotu vylejeme do formy a necháme v chladničke stuhnúť. Krájame na 1 cm hrubé plátky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1415
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1416

Podobné recepty:
  • Zubáč s bešamelovou omáčkou

    Zubáč s bešamelovou omáčkou

  • Makový koláč z nemletého maku

    Makový koláč z nemletého maku

  • Osviežujúca ananásová šťava

    Osviežujúca ananásová šťava

kuk