Varená špargľa s holandskou omáčkou

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 zväzok špargle, soľ, 60 g masla, 2 žĺtky, 5 až 7 lyžičiek bieleho vína,

Postup

Krok 1

Špargľu sparíme, alebo uvaríme v osolenej vode. Uvarenú necháme odkvapkať. Nad parou vymiešame žĺtky s bielym vínom. Po kvapkách primiešavame roztopené maslo. Omáčku ochutíme soľou a bielym korením. Porcie špargle prelejeme hotovou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1077
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1078

Podobné recepty:
  • Bravčové karé plnené gaštanovou plnkou

    Bravčové karé plnené gaštanovou plnkou

  • Bombový šalát z reďkoviek

    Bombový šalát z reďkoviek

  • Vegetariánska yemista

    Vegetariánska yemista

kuk