Lasagnove rolády na špargli
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Zelenina a zemiaky s mäsom , Zelenina s mäsom
Ingrediencie
- 12 plátkov lasagní, soľ, 2 lyžice olivového oleja, pór, 1 konzervu alebo zväzok špargle, 4 plátky ementálu, 3 kolieska mortadely, drvené farebné korenie.
Postup
Krok 1
Lasagne uvaríme v osolenej vode. Jednotlivé plátky pokvapkáme olejom. Očistený pór rozoberieme na jednotlivé listy, ktoré 2 až 3 minúty povaríme. Scedíme a necháme odkvapkať. Čerstvú špargľu uvaríme v osolenej vode a necháme odkvapkať. Syr a mortadelu pokrájame na 12 častí. Na každý plátok cestoviny položíme mortadelu, syr, list póru a špargľu. Plátok zvinieme, previažeme kúskom póru a poistíme špajdľou. Rolády posypeme drveným korením, prípadne osolíme.