Švédske mäsové guľky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 400 g mletého hovädzieho mäsa, 1 žĺtok, 1 krajec chleba, červenú cibuľu, masť, mleté nové korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Z krajca chleba odstránime kôrku a striedku namočíme do vlažnej vody. Cibuľu nadrobno pokrájame a zmiešame s mäsom., vyžmýkaným chlebom, soľou, korením, žĺtkom a spracujeme na jemnú hmotu. Vlhkými guľkami formujeme malé guľky a vypražíme na horúcej masti do červena. Podávame s brusnicovým kompótom a zemiakovou kašou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 902
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

903

Podobné recepty:
  • Lievance s ovsenými vločkami

    Lievance s ovsenými vločkami

  • Poľský tvarohový koláč

    Poľský tvarohový koláč

  • Cigánsky guláš

    Cigánsky guláš

kuk