Kapustové závitky s hydinovým mäsom a tofu

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 menšiu hlávku kapusty, 220 g údeného tofu, 200 g dlhej ryže, 2 vajcia, 200 g hydinového mäsa, 3 zemiaky, 1 malý paradajkový pretlak, 5 strúčikov cesnaku, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, majorán, olej, zeleninovú koreniacu zmes, soľ.

Postup

Krok 1

Tofu postrúhame a zmiešame s predvarenou ryžou, vajciami, s mletým hydinovým mäsom, prelisovaným cesnakom, mletou červenou paprikou, soľou, korením, zeleninovou koreniacou zmesou a všetko dobre premiešame. Z kapusty odstránime hlúb a 10 veľkých listov sparíme vo vriacej vode. Do listov zabalíme pripravenú zmes. Zvyšnú kapustu pokrájame nadrobno a spolu s osekanou cibuľou udusíme do polomäkka. Na kapustu poukladáme závitky, zalejeme vodou, v ktorej sme rozmiešali paradajkový pretlak, osolíme (zeleninovou koreniacou zmesou) a varíme na miernom ohni asi 45 minút. Závitky vyberieme a kapustu zahustíme rozmixovanými zemiakmi. Podávame so zemiakmi, alebo s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 497
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

498

Podobné recepty:
  • Dusená zelená fazuľka

    Dusená zelená fazuľka

  • Gaštanová polievka

    Gaštanová polievka

  • Pstruhy plnené šampiňónmi

    Pstruhy plnené šampiňónmi