Mleté mäso ukryté v kaprovi

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kapra, soľ, mleté čierne korenie, 250 g bravčového pliecka, 1 vajce, 80 g orechov, 1 žemľu, 1 dl mlieka, soľ, drvenú rascu, 1 strúčik cesnaku.

Postup

Krok 1

Kapra umyjeme, osušíme, osolíme a posypeme mletým čiernym korením. Mäso pomelieme, pridáme vajce, posekané orechy, žemľu namočenú v mlieku a vyžmýkanú, prelisovaný cesnak, soľ, rascu. Dôkladne premiešame a naplníme kapra. Uzatvoríme ihlami a vložíme do vymasteného pekáča. Natrieme olejom a pečieme v mierne vyhriatej rúre. Počas pečenia kapra potierame olejom. Podávame pokvapkané citrónovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 833
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

834

Podobné recepty:
  • Varená štrúdľa

    Varená štrúdľa

  • Ovocný nákyp z ovsenými vločkami

    Ovocný nákyp z ovsenými vločkami

  • Poľská omáčka

    Poľská omáčka

kuk