Jahňacina na francúzsky spôsob
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty poslucháčov , Baranie, jahňacie mäso , Mleté mäso
Ingrediencie
- 700 g jahňacieho mäsa, 1 šálku olivového oleja, hrudku masla, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžicu rajčinového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, múku.
Postup
Krok 1
Mäso zomelieme, okoreníme a na 5 minút dáme na olej zmiešaný s kúskom masla. Pridáme pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, soľ a opražíme, za stáleho miešania do ružova. Primiešame šálku teplej vody a rajčinový pretlak. Premiešame s mäsom a 15 minút dusíme. Podávame s ryžou.