Jahňacina na francúzsky spôsob

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 700 g jahňacieho mäsa, 1 šálku olivového oleja, hrudku masla, 2 cibule, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžicu rajčinového pretlaku, soľ, mleté čierne korenie, múku.

Postup

Krok 1

Mäso zomelieme, okoreníme a na 5 minút dáme na olej zmiešaný s kúskom masla. Pridáme pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, soľ a opražíme, za stáleho miešania do ružova. Primiešame šálku teplej vody a rajčinový pretlak. Premiešame s mäsom a 15 minút dusíme. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 970
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

971

Podobné recepty:
  • Afrodiziakový šalát

    Afrodiziakový šalát

  • Teľacia majonéza

    Teľacia majonéza

  • Šampiňónový šalát s krevetami

    Šampiňónový šalát s krevetami

kuk