Domáca mortadela

2016-05-02
  • Čas prípravy : 90 min.
  • Čas varenia : 90 min.
  • Celkový čas : 180 min.

Popis

Mortadela pripravená po domácky bez pridaných chemikálii. Pripravíte ju zmiešaním ingrediencii a pečením.

Ingrediencie

  • 1.5 kg bôčiku
  • 1 lyžica zeleninovej koreniacej zmesi
  • 1 ks šľahačkovú smotanu
  • 6 ks vajec
  • 4 ks párky
  • 4 ks kyslé uhorky

Postup

Krok 1

Mäso pomelieme, zmiešame so zeleninovou koreniacou zmesou a smotanou. Necháme odstáť 1,5 hodiny. Zmes rozotrieme na alobal. Na mäso navrstvíme praženicu zo šiestich vajec, poukladáme párky a kyslé uhorky.

Krok 2

Zvinieme do rolády, zabalíme do alobalu a pečieme asi 1,5 hodiny.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 847
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

848

Podobné recepty:
  • Kapustovo ryžové knedle

    Kapustovo ryžové knedle

  • Kapor na bylinkách

    Kapor na bylinkách

  • Koláč z grapefruitovým krémom

    Koláč z grapefruitovým krémom

kuk