Halászlé podľa pána Krónera

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 konzervované lečo (môže byť pripravené z čerstvých paradajok a papriky), 1 cibuľu, 2 lyžice bravčovej masti, 1 lyžicu mletej červenej papriky, štipku mletej červenej štipľavej papriky, rybie hlavy, rybie mäso.

Postup

Krok 1

Na masti speníme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, premiešame a hneď pridáme lečo (alebo pokrájané papriky a neskôr aj paradajky). Do leča vložíme rybie hlavy a rybie mäso a zalejeme vodou (polievka musí byť pomerne hustá). Polievku miešame prudkým pootáčaním celého hrnca. Varíme asi 30 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 668
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

669

Podobné recepty:
  • Pečeňová omeleta

    Pečeňová omeleta

  • Minestrone

    Minestrone

  • Pre krvnú skupinu 0:  polievka z troch strúčikov cesnaku na jednu porciu

    Pre krvnú skupinu 0: polievka z troch strúčikov cesnaku na jednu porciu