Pstruh na modro

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Očistených pstruhov alebo lipňov, vodu, ocot, celé čierne korenie, mleté biele korenie, 1 cibuľu, 4 strúčiky cesnaku, rascu, bobkový list, soľ, maslo.

Postup

Krok 1

Do vody dáme trochu octu a privedieme do varu, pridáme celé čierne korenie, mleté biele korenie, prekrojenú cibuľu, pokrájaný cesnak, rascu, bobkový list, soľ a varíme asi 15 minút. Potom vložíme očisteného pstruha, alebo lipňa a varíme asi 10 minút. Rybu preložíme na tanier, polejeme roztopeným maslom a pokvapkáme citrónom. Podávame so zemiakmi a brusnicovým kompótom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 658
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

659

Podobné recepty:
  • Štrúdľa - pizza

    Štrúdľa - pizza

  • Osviežujúci kávový koktail

    Osviežujúci kávový koktail

  • Pstruh v miske z ananásu

    Pstruh v miske z ananásu