Treska na exotickom ovocí

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 600 g mrazenej tresky, 2 až 3 citróny, 1 banán, 1 pomaranč, soľ, 60 g masla, 1 lyžicu hladkej múky, 1 vajce.

Postup

Krok 1

Umytú tresku pokrájame na porcie, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, obalíme v hladkej múke, v rozšľahanom vajci a opečieme na horúcom masle. Ovocie pokrájame na rovnaké plátky a poukladáme ich do maslom vymastenej misy a vložíme na 5 minút do vyhriatej rúry. Opečenú rybu poukladáme na opečené ovocie a polejeme citrónovou šťavou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 584
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

585

Podobné recepty:
  • Mäsová omáčka na špagety

    Mäsová omáčka na špagety

  • Špargľa na taliansky spôsob

    Špargľa na taliansky spôsob

  • Pikantné rybie placky s kaparovou omáčkou

    Pikantné rybie placky s kaparovou omáčkou

kuk