Vyprážané jahody

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Jahody. Cesto: 2 vajcia, 2,5 dl pomarančovej šťavy, 100 g hladkej múky, 50 g škrobovej múčky, štipku korenia karí, štipku soli.

Postup

Krok 1

Z bielkov ušľaháme sneh, do ktorého zľahka primiešame žĺtky, pomarančovú šťavu, múku, škrobovú múčku, korenie a soľ. Jahodu napichneme na ihlicu, namočíme v ceste a na niekoľko sekúnd vložíme do veľmi horúceho oleja. Vypražené jahody posypeme práškovým cukrom, alebo polejeme teplým medom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 813
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

814

Podobné recepty:
  • Ovocie vo vanilkovom kréme

    Ovocie vo vanilkovom kréme

  • Orechovo - kávová torta

    Orechovo - kávová torta

  • Tvarohový chlebík

    Tvarohový chlebík

kuk