Vyprážané jahody

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Jahody. Cesto: 2 vajcia, 2,5 dl pomarančovej šťavy, 100 g hladkej múky, 50 g škrobovej múčky, štipku korenia karí, štipku soli.

Postup

Krok 1

Z bielkov ušľaháme sneh, do ktorého zľahka primiešame žĺtky, pomarančovú šťavu, múku, škrobovú múčku, korenie a soľ. Jahodu napichneme na ihlicu, namočíme v ceste a na niekoľko sekúnd vložíme do veľmi horúceho oleja. Vypražené jahody posypeme práškovým cukrom, alebo polejeme teplým medom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 683
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

684

Podobné recepty:
  • Palacinky čokoládové so šľahačkou

    Palacinky čokoládové so šľahačkou

  • Holandská káva

    Holandská káva

  • Ríbezľová omáčka

    Ríbezľová omáčka

kuk