Kuracia pečeň s hubami

2005-07-03

Ingrediencie

  • 2 veľké cibule, 3 lyžice bravčovej masti, 300 g šampiňónov, 300 g hlivy ustricovej, 400 kuracej pečene, 1 lyžičku soli, 1 lyžičku posekaného rozmarínu, 1 lyžičku posekanej petržlenovej vňate, 1 lyžičku posekanej saturejky, 1 dl červeného vína, 4 bochníky (500 gramové) okrúhleho chleba.

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájame na kocky s hranou asi 1 cm a speníme ju na masti. Pridáme na štvrtiny pokrájané šampiňóny, na 1 cm hrubé rezance pokrájanú hlivu, premiešame a podusíme. Pridáme soľ, rozmarín, petržlenovú vňať, saturejku a premiešame. Podlejeme červeným vínom a chvíľu povaríme. Pridáme nepokrájané polovice pečene, premiešame a asi 3 minúty povaríme. Hotové jedlo servírujeme v poloviciach bochníkov chleba, z ktorých sme odstránili striedku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 516
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

517

Podobné recepty:
  • Kurča dusené na spôsob puchero

    Kurča dusené na spôsob puchero

  • Kuracie prsia na rošte s broskyňami

    Kuracie prsia na rošte s broskyňami

  • Mačací výkrik

    Mačací výkrik

kuk