Zapečené ragú

2005-07-10

Ingrediencie

  • 500 g cestovín penne, 600 g kuracieho mäsa, 200 g šampiňóny, 4 paradajky, 2,5 dl kyslej smotany, soľ, mleté biele korenie, kôpor, petržlenovú vňať, 150 g údeného syra, olej, maslo, strúhanku.

Postup

Krok 1

Cestoviny dáme variť do osolenej vody. Mäso pokrájame na rezance a osmažíme ich na horúcom tuku. O chvíľu pridáme pokrájané šampiňóny, soľ, premiešame a krátko spolu podusíme. Pridáme ošúpané a na kocky pokrájané paradajky, mleté biele korenie a premiešame. Zmiešame so scedenými cestovinami, primiešame smotanu, pokrájaný kôpor a pokrájanú petržlenovú vňať. Pekáčik vymastíme maslom, vysypeme strúhankou a naplníme pripravenou zmesou. Posypeme strúhaným syrom a dáme do vyhriatej rúry. Zapekáme asi 15 minút – pokým syr na povrchu nezmení farbu na zlato hnedú.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 292
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

293

Podobné recepty:
  • Ďabokle

    Ďabokle

  • Horčicové kuracie prsia

    Horčicové kuracie prsia

  • Kurča na yorkshirsky spôsob

    Kurča na yorkshirsky spôsob