Musaka so špenátom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 až 4 lyžice oleja, 2 stredne veľké cibule, 1 kg mletého teľacieho mäsa, soľ, mleté čierne korenie, 3 lyžice rajčiakového pretlaku, 500 g čerstvého špenátu, 2,5 dl kyslej smotany, 2 vajcia.

Postup

Krok 1

Na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme mleté mäso, osolíme, okoreníme, pridáme rajčiakový pretlak, malé množstvo vody a krátko podusíme. Špenát dobre umyjeme a pokrájame. Do pekáča striedavo kladieme vrstvu mäsa a vrstvu špenátu. Posledná vrstva by mala byť vrstva mäsa. Podlejeme vodou a upečieme. Tesne pred dokončením zalejeme smotanou rozšľahanou s vajciami. Krátko dopečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1035
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1036

Podobné recepty:
  • Bratislavský teľací závitok

    Bratislavský teľací závitok

  • Jablková torta – bleskovka

    Jablková torta – bleskovka

  • Grilovaný chlieb

    Grilovaný chlieb

kuk