Jablková torta s piškótami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 750 g očistených jabĺk, 7 lyžíc kryštálového cukru, 1 vanilku. 2 vrecúška pudingového prášku Zlatý klas, piškóty, čokoládovú polevu.

Postup

Krok 1

Jablká, cukor a vanilku necháme rozvariť. Pudingový prášok rozmiešame v 2,5 dl studenej vody a pridáme k rozvareným jablkám. Miešame do zhustnutia. Do tortovej formy poukladáme piškóty, zalejeme ich jablkovým pudingom, opäť dáme vrstvu piškót, vrstvu pudingu... Takto vrstvy striedame až do spotrebovania surovín. Navrch nalejeme čokoládovú polevu. Necháme stuhnúť v chlade.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 497
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

498

Podobné recepty:
  • Pivný zákusok

    Pivný zákusok

  • Syrové slimáky

    Syrové slimáky

  • Červený melón na kyslo

    Červený melón na kyslo