Krevetová nátierka na taliansky spôsob
-0001-11-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Rôzne , Predjedlá, chuťovky, nátierky , Kombinované nátierky
Ingrediencie
- 150 g mäsa z kreviet, 1 strúčik cesnaku, 2 lyžice masla, 2 až 3 listy šalátu, 2 paradajky, 2 až 3 lyžice majonézy, 2 lyžice mascarpone, 2 až 3 lyžice nadrobno pokrájanej bazalky
Postup
Krok 1
Ku krevetám pridáme prelisovaný strúčik cesnaku a podusíme ich na masle, alebo olivovom oleji. Po odstavení pridáme zopár, pokrájaných, listov zeleného šalátu, nadrobno pokrájané, ošúpané, paradajky, majonézu, mascarpone, bazalku. Dobre vymiešame. Podávame v rozkrojenej bagete, alebo na hriankach z bieleho chleba.