Omáčka so špargľou a krevetami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 150 g mrazených kreviet, olivový olej, 2 strúčiky cesnaku, 100 g uvarenej špargle, 2,5 dl hustej smotany, čerstvú bazalku, oregano, tymian.

Postup

Krok 1

Krevety osmažíme na olivovom oleji spolu s prelisovaným cesnakom. Špargľu uvaríme a pokrájame na malé kolieska. Pridáme ku krevetám, zalejeme smotanou. Dochutíme bylinkami, čerstvou, nadrobno pokrájanou bazalkou, oreganom, tymianom. Omáčkou polejeme porcie cestovín.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 852
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

853

Podobné recepty:
  • Bravčová roláda s pikantnou plnkou

    Bravčová roláda s pikantnou plnkou

  • Grécka musaka II

    Grécka musaka II

  • Karfiol zapekaný s cestovinou

    Karfiol zapekaný s cestovinou

kuk