Sterilizovanie húb

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Na 1 kg húb – 20 g soli, štipku rasce.

Postup

Krok 1

Očistené huby pokrájame na hrúbku asi 1 cm, menšie môžeme nechať celé, alebo ich iba prekrojíme na polovice. Osolíme ich a podusíme vo vlastnej šťave, s malým množstvom rasce. Za stáleho miešania odparíme väčšiu časť tekutiny. Podusené huby dáme do pohárov do výšky asi 2 cm od horného okraja. Dobre uzatvoríme a sterilizujeme asi 45 minút vo vriacej vode. Po 48 hodinách sterilizáciu zopakujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1276
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1277

Podobné recepty:
  • Kuracie stehná na zelenine

    Kuracie stehná na zelenine

  • Nové korenie

    Nové korenie

  • Tímová cesnačka

    Tímová cesnačka

kuk