Huby v octe

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 0,75 l octu, 1 dl vody, 30 g soli, 10 zrniečok celého korenia, niekoľko guľôčok nového korenia, 2 bobkové listy.

Postup

Krok 1

Očistené huby pokrájame na hrúbku asi 1 cm, menšie môžeme nechať celé, alebo ich iba prekrojíme na polovice. V slanej vode ich povaríme 8 až 10 minút. Prepláchneme ich studenou vodou a opäť povaríme, asi 5 minút, v slanej vode. Prepláchneme studenou vodou a naplníme nimi poháre. Zalejeme nálevom z octu, 1 dl vody, soli, korenia a bokového listu. Poháre uzatvoríme a už nemusíme sterilizovať.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 651
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

652

Podobné recepty:
  • Domáci marcipán

    Domáci marcipán

  • Májový miešaný šalát

    Májový miešaný šalát

  • Zeleninová polievka s tofu knedľami

    Zeleninová polievka s tofu knedľami

kuk