Hríby na hrianky

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg čerstvých hríbov, 1 cibuľu, olej, 1/2 lyžičky rasce, 1 lyžičku mletej červenej papriky, 2 zelené papriky, 2 strúčiky cesnaku, 2 lyžice kečupu, soľou, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Hríby dobre očistíme, pokrájame a podusíme na cibuli s rascou a mletou červenou paprikou. Vychladnutú zmes pomelieme spolu so zelenými paprikami, primiešame prelisovaný cesnak a kečup. Ochutíme soľou a korením. Dáme do pohárov a 20 minút sterilizujeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 863
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

864

Podobné recepty:
  • Rebarborový prívarok k divine

    Rebarborový prívarok k divine

  • Ríbezloto (ríbezľové rizoto)

    Ríbezloto (ríbezľové rizoto)

  • Tvarohovo pomarančový krém

    Tvarohovo pomarančový krém

kuk