Nátierka z kačacieho mäsa

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Zvyšky pečeného kačacieho mäsa, hydinový vývar (z kocky), rukolu, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžičku paradajkového pretlaku.

Postup

Krok 1

Zvyšky pečeného mäsa rozmixujeme s malým množstvom hydinového vývaru. Rukolu posekáme nadrobno, zmiešame s rozmixovaným mäsom, pridáme soľ, korenie a lyžičkou paradajkového pretlaku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1356
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1357

Podobné recepty:
  • Ovocné tiramisu

    Ovocné tiramisu

  • Chlieb pečený v Holandsku

    Chlieb pečený v Holandsku

  • Rajčiaková polievka s banánmi

    Rajčiaková polievka s banánmi

kuk