Kačacie prsia s chrenom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 kačacie prsia, 0,5 l cviklového šalátu v octovom náleve, 1 dl čerstvo postrúhaného chrenu, 2,5 dl sladkej smotany, 1 lyžičku majoránu, 2 strúčiky cesnaku, cukor, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Mäso osolíme, okoreníme a opečieme na masti z oboch strán. Preložíme do pekáča, zalejeme smotanou, prikryjeme a vložíme do veľmi vyhriatej rúry. Upečieme. Cviklový šalát scedíme a najemno posekáme. Zmiešame s chrenom, prelisovaným cesnakom, ochutíme cukrom a soľou. Upečené mäso pokrájame na rezance. Do výpeku primiešame ochutenú cviklu s chrenom, pridáme pokrájané mäso, premiešame a na niekoľko minút vložíme do rúry. Podávame so zemiakovými kroketami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 537
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

538

Podobné recepty:
  • Talianske cestoviny zo Žiaru

    Talianske cestoviny zo Žiaru

  • Kelové karbonátky III

    Kelové karbonátky III

  • Vegetariánsky boršč

    Vegetariánsky boršč