Plnené pečené patizóny

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 mladé patizóny, 600 g mletého mäsa, soľ, majorán, mleté čierne korenie, 4 strúčiky cesnaku, 1 vajce, 200 g údeného syra.

Postup

Krok 1

Mladé patizóny očistíme, prekrojíme na polovice, dužinu vydlabeme a naplníme mletým mäsom, ktoré sme ochutili soľou, majoránom, mletým čiernym korením, prelisovaným cesnakom a zmiešali s vajcom. Naplnené polovice patizónov dáme upiecť do vyhriatej rúry. Pečieme asi 45 minút. Upečené patizóny posypeme postrúhaným údeným syrom. Podávame s opečenými zemiakmi a so zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 929
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

930

Podobné recepty:
  • Tvarohová pena s čokoládovým krémom

    Tvarohová pena s čokoládovým krémom

  • Mušle v koňakovej omáčke

    Mušle v koňakovej omáčke

  • Kurča s ananásom

    Kurča s ananásom

kuk