Špirálová karí panvička

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g cestovín – špirál, 400 g kuracích pŕs, 1 pór, 2 cukiny, 2,5 dl šľahačkovej smotany, ananásový kompót, 2 lyžičky korenia karí, olej, soľ, mleté biele korenie, citrón, zeleninovú koreniacu zmes.

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme podľa návodu na vrecúšku. Mäso pokrájame na rezance, osolíme, okoreníme a zmiešame s citrónovou šťavou. Mäso necháme takto marinovať asi 30 minút. Cukiny prekrojíme pozdĺžne a potom pokrájame na tenké plátky. Pór pokrájame na kolieska. V jednej panvici osmažíme pór s cukinou, v druhej a veľmi horúcom oleji osmažíme mäso. Mäso posypeme korením karí, premiešame a ihneď zalejeme smotanou. Krátko povaríme, aby smotanu mierne zhustla. Pridáme aj pór a cukinu z prvej panvice. Zmiešame s uvarenými cestovinami a ananásovým kompótom. Môžeme dochutiť zeleninovou koreniacou zmesou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2229
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2230

Podobné recepty:
  • Tvarohový krém II

    Tvarohový krém II

  • Lístkové cesto plnené tekvicou

    Lístkové cesto plnené tekvicou

  • Pečená cibuľa

    Pečená cibuľa

kuk