Kačací extrakt s pekingskou kapustou a hubami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 15 g čiernych húb (judášovo ucho), 2 lyžice arašidového oleja, 1/2 lyžičky korenia karí, 1 l kačacieho vývaru, balzamikový ocot, ryžové víno, vetvičku koriandru.

Postup

Krok 1

Huby namočíme na niekoľko hodín do vlažnej vody. Polovicu hlávky pekingskej kapusty pokrájame na tenké rezance. V hrnci zahrejeme arašidový olej a kapustu v ňom osmažíme. Pridáme huby, korenie karí a premiešame. Podlejeme kačacím vývarom. Chvíľu povaríme, ochutíme balzamikovým octom a ryžovým vínom a posypeme nadrobno posekaným koriandrovým listom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 533
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

534

Podobné recepty:
  • Šunkový šalát

    Šunkový šalát

  • Vyprážaný syr v rajčinovom ceste

    Vyprážaný syr v rajčinovom ceste

  • Prekvapenie pod sklom

    Prekvapenie pod sklom