Kačací extrakt s pekingskou kapustou a hubami

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 15 g čiernych húb (judášovo ucho), 2 lyžice arašidového oleja, 1/2 lyžičky korenia karí, 1 l kačacieho vývaru, balzamikový ocot, ryžové víno, vetvičku koriandru.

Postup

Krok 1

Huby namočíme na niekoľko hodín do vlažnej vody. Polovicu hlávky pekingskej kapusty pokrájame na tenké rezance. V hrnci zahrejeme arašidový olej a kapustu v ňom osmažíme. Pridáme huby, korenie karí a premiešame. Podlejeme kačacím vývarom. Chvíľu povaríme, ochutíme balzamikovým octom a ryžovým vínom a posypeme nadrobno posekaným koriandrovým listom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 680
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

681

Podobné recepty:
  • Rýchla zeleninová polievka

    Rýchla zeleninová polievka

  • Paštéta z husacej pečene

    Paštéta z husacej pečene

  • Mäsovo orieškové mafinky

    Mäsovo orieškové mafinky

kuk