Kapustový mišmaš

2016-05-27

Ingrediencie

  • 4 až 5 hrstí kyslej kapusty, 500 g zemiakov, 1 až 2 jaternice (alebo primerané množstvo jaternicovej kaše), 75 g slaniny, soľ.

Postup

Krok 1

Do misy z varného skla dáme kapustu, na kapustu kolieska zemiakov, ktoré osolíme, na zemiaky jaternice zvlečené z črievka, alebo kašu, znovu poukladáme kolieska zemiakov, soľ a nakoniec niekoľko plátkov slaniny. Zapečieme v rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 662
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

663

Podobné recepty:
  • Osviežujúci kávový koktail

    Osviežujúci kávový koktail

  • Šalát z krabích prstov

    Šalát z krabích prstov

  • Roštenka s ananásom a šampiňónmi

    Roštenka s ananásom a šampiňónmi

kuk