Šalát z červenej kapusty s hroznom

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Malú hlávku červenej kapusty, ovocný ocot, horúci číry vývar, 4 lyžice olivového oleja, modré hrozno, jablko, šťavu z citróna, nízkotučný jogurt, kyslú smotanu, biely vínny ocot, mleté biele korenie, med, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Kapustu postrúhame na jemné rezance, vložíme do šalátovej misy, pokvapkáme ovocným octom, zalejeme horúcim vývarom a premiešame. Pridáme olivový olej, na polovice prekrojené bobule hrozna a premiešame. Jablko ošúpeme, pokrájame na plátky, pokvapkáme citrónovou šťavou a opatrne primiešame do šalátu. Jogurt zmiešame so smotanou, citrónovou šťavou, vínnym octom, soľou a korením. Ochutíme medom a nadrobno pokrájanou petržlenovou vňaťou. Dresingom zalejeme šalát a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 689
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

690

Podobné recepty:
  • Šalát z kyslej kapusty s mrkvou

    Šalát z kyslej kapusty s mrkvou

  • Sójový šalát s rajčiakmi a paprikou

    Sójový šalát s rajčiakmi a paprikou

  • Kuracie prsia s jahodami

    Kuracie prsia s jahodami

kuk