Srnčie rezne na víne

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 rezne zo stehna, 3 lyžice oleja, mleté čierne korenie, soľ, 20 g hladkej múky, 2 rajčiny, 40 g údenej slaniny, petržlenovú vňať, 1 dl červeného vína, 1 lyžicu kečupu, 30 g masla.

Postup

Krok 1

Rezne naklepeme, potrieme olejom, posypeme korením a odložíme do chladničky odležať. Pred prípravou ich osolíme, poprášime múkou, prudko opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji a preložíme na zohriate taniere. Vo výpeku opražíme na kolieska pokrájané rajčiny. Osobitne rozškvaríme údenú slaninu pokrájanú na malé kocky. Podlejme červeným vínom, pridáme kečup a krátko povaríme. Opečené plátky rajčín poukladáme na rezne, polejeme omáčkou so slaninou a posypeme petržlenovou vňaťou. Podávame so zemiakovými hranolčekmi a brusnicovým kompótom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 759
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

760

Podobné recepty:
  • Ovsenné medailóniky

    Ovsenné medailóniky

  • Ríbezle ako brusnice

    Ríbezle ako brusnice

  • Nákyp z ovsených vločiek

    Nákyp z ovsených vločiek

kuk