Šošovicové karbonátky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 300 g šošovice, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 5 g mletej papriky, soľ, štipka zázvoru a karí korenia, 60 g strúhanky, zelené vňate, 80 g oleja, 2 vajcia.

Postup

Krok 1

Prebranú, umytú šošovicu namočíme na niekoľko hodín do studenej vody, uvaríme a pomelieme spolu s cesnakom a cibuľou, osolíme, okoreníme, primiešame vajcia, strúhanku a dobre premiešame. Tvarujeme karbonátky, ktoré obalíme v strúhanke a opečieme na tuku. Podávame s vhodnou prílohou a zeleninovým šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 527
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

528

Podobné recepty:
  • Vyprážané karfiolové palacinky

    Vyprážané karfiolové palacinky

  • Špenát zapečený s vajcom

    Špenát zapečený s vajcom

  • Plnené zemiaky so syrom

    Plnené zemiaky so syrom